FAQ

Vilka är vi?

Vi är stolta över att säga att The Running Company är Sveriges enda butik som specialiserar sig på skor från HOKA. Sen vi starta upp 2021 så har tusentals kunder valt oss för att hitta sin rätta HOKA sko.

Vad gör oss unika?

Vårt mål är att ha det största utbudet av HOKA i Sverige plus att vi har den bästa produktkunskapen så att vi kan hjälpa just dig att hitta rätt modell.

Var är er fysiska adress?

Vi har två butiker som ni hittar på dessa adresser:
Dalgatan 81F, 796 31 Älvdalen.
Stora Brogatan 14, 503 30 Borås

Vad är era normala leveranstider?

Våra normala leveranstider är 1-5 dagar. Observera att beställningar lagda under helger skickas tidigast på måndagen efter.

Vad är er kontaktmail?

Vår kontaktmail är info@therunningcompany.se. Du kan skicka dina frågor och förfrågningar dit, och vi svarar så snart som möjligt.

Vad är era priser och momsregler?

Alla priser i vår butik anges i SEK och inkluderar 25% moms, eller 12% på kosttillskott. Observera att vi reserverar oss för prisändringar enligt våra villkor.

Vad är era villkor för ångerrätt och retur?

Du har en lagstadgad 14 dagars ångerrätt för produkter som du har beställt. Returkostnaden står köparen för, och du bör returnera varan i enlighet med våra villkor.

Hur fungerar återbetalning vid retur?

Återbetalning sker när vi har mottagit och behandlat din retur. Normalt tar det 2-5 arbetsdagar för återbetalning om du har använt kortbetalning.

Hur kan jag kontakta er om jag har problem med min beställning?

Om du har problem med din beställning eller om det finns fel i din orderbekräftelse, vänligen kontakta oss via e-post på info@therunningcompany.se.

Våra passionerade ägare, Petra Marie Ekenstierna och Per Marcus Ekenstierna, driver The Running Company och delar sin kärlek till löpning med våra kunder.

Vårt Team

Vi är ett team som gillar att ha roligt. Både på jobbet och i löpspåret. Och vi älskar att hjälpa våra kunder.

Vår devis är Smiles not Miles. Det är verkligen något vi tror på.

Viktigt för oss är trevlig och snabbkundservice. Där vi ger dig personliga och kunniga råd. Du kan ringa eller maila oss om frågor kring allt från vilken skomodell som skulle passa dig, till varför du ska ge dig ut och springa eller gå överhuvudtaget.

Varmt välkomna!