Välkommen till The Running Company

Vårt dedikerade team på The Running Company ger personlig service och expertråd till våra kunder.

Vi är stolta över att säga att The Running Company är Sveriges enda butik som specialiserar sig på skor från HOKA. Sen vi starta upp 2021 så har tusentals kunder valt oss för att hitta sin rätta HOKA sko. Hela vårt utbud hittar ni här på vår webshop eller i våra fysiska butiker i Borås och Älvdalen.

Vårt mål är att ha det största utbudet av HOKA i Sverige och att ha den bästa produktkunskapen så att vi kan hjälpa just dig att hitta rätt modell.

Våra passionerade ägare, Petra Marie Ekenstierna och Per Marcus Ekenstierna, driver The Running Company och delar sin kärlek till löpning med våra kunder.

Vårt Team

Vi är ett team som gillar att ha roligt. Både på jobbet och i löpspåret. Och vi älskar att hjälpa våra kunder.

Vår devis är Smiles not Miles. Det är verkligen något vi tror på.

Viktigt för oss är trevlig och snabbkundservice. Där vi ger dig personliga och kunniga råd. Du kan ringa eller maila oss om frågor kring allt från vilken skomodell som skulle passa dig, till varför du ska ge dig ut och springa eller gå överhuvudtaget.

Varmt välkomna!

Våra Butiker

Borås - Besök vår butik på Stora Brogatan 14, 503 30 Borås, Sverige. I Borås är vi nu öppna från måndag till fredag mellan 10:00 - 18:00 och lördagar mellan 10:00 - 16:00.

Älvdalen - Du hittar vår butik på Dalgatan 81F i Älvdalen. Här varierar våra öppettider och aktuella öppettider hittar du HÄR på vår Facebooksida.

Kontaktinformation

E-post: info@therunningcompany.se

Telefon: +46 760 21 24 89